• VIANOČNÉ PRIANIE

          • Nech sa aj Vaše Vianoce naplnia skutočnými zázrakmi,aké dokáže vyčariť len čas v kruhu blízkych.

            Všetkým našim žiakom, zamestnancom a ich rodinám prajem krásne Vianoce prežité v zdraví, radosti a pohode. Užite si čas so svojimi blízkymi, strávte spolu pekné chvíle a pod stromčekom nech si každý z Vás nájde to, čo mu vyčarí úsmev na tvári. Vidíme sa v novom roku - 9.1.2023!

             

                                                                                       Mgr. Jana Dávidová, riad. školy

          • Výška poplatkov za stravu a ŠKD

          • Na základe prijatého VZN sa od 01.01.2023 mení výška stravného a poplatku za ŠKD nasledovne:

            desiata - 0,65€

            obed - 1,50€

            príspevok na čiastočnú úhradu nákladov v ŠKD - 7,00€

            Keďže strava sa platí mesiac vopred, do 23.12 prosíme uhradiť stravné nasledovne:

            za desiatu - 13,00€

            za obed - 30,00€

            V januári už platíte stravné v bežnom termíne, teda vždy do 14. v mesiaci. V banke si upravte aj výšku poplatku za ŠKD.

            Prijaté VZN si môžete pozrieť tu:

            https://www.obechorka.sk/zverejnovanie/uradna-tabula-1/vyhlasenie-vzn-c-4-2022-dodatok-c-1-k-vzn-c-9-2021-o-urceni-vysky-prispevku-v-materskej-skole-a-v-skolskych-zariadeniach-zriadenych-obcou-7742.html?kshow=3

             

        • Organizačné pokyny
          • Organizačné pokyny

          • Milí rodičia, prečítajte si, prosím, organizačné pokyny na pondelok, 19.12.

            V pondelok dopoludnia budeme mať generálku programu v kultúrnom dome. Učiť budeme iba prvú hodinu, potom sa deti nadesiatujú a presunieme sa do Kišoviec. Keďže skúsenosti s kultúrnym domom nemáme a nevieme ako rýchlo sa vykúri, dajte deťom mikiny - pre istotu.

            Popoludní - deti, ktoré budú o 15:00 v škole berieme do Kišoviec my. Ostatní prídu s rodičmi - príchod o 15:45, aby sme stihli deti pripraviť.

            Rodičia, ktorí plánujú priniesť vianočné pečivo - keďže budeme v provizórnych podmienkach, prosíme Vás, aby ste koláčiky priniesli už naložené na tanieri alebo na tácke a položili ich na vyzdobené stoly. Ideálne by bolo napísať na spodok taniera meno, aby sme ich mohli vrátiť a nestratili sa.

            Oblečenie pre deti - prváčky, ktoré tancujú, prídu v bielych pančuškách a tričku. Donesú si aj prezúvky, aby netancovali v čižmách.

            Dievčatá druháčky prídu tiež oblečené v bielom.

        • Pozvánka
          • Pozvánka

          • Milí rodičia,

            pozývame Vás na vianočnú besiedku, ktorá sa uskutoční 19.12. (pondelok) o 16:00 v kultúrnom dome v Kišovciach. Príďte si spolu s nami užiť predvianočnú atmosféru. Na našu školskú chodbu sa už všetci nezmestíme, preto je besiedka presunutá do Kišoviec. Rodičia, ktorí už majú čosi aj napečené, môžu priamo na vystúpenie priniesť pár kúskov ochutnať. Keďže nie je možné v kultúrnom dome pripraviť také pohostenie, ako sme boli zvyknutí pred pandémiou, skúsime to v tomto roku takto skromnejšie. Sami sme zvedaví, aké možnosti nám kultúrny dom ponúkne a veríme, že v ďalších rokoch sa budeme môcť vrátiť k našim starým zvykom. Ďakujeme za pochopenie.

        • Vianočné školské kino
          • Vianočné školské kino

          • Milí žiaci,

            pozývame Vás na premietanie školského kina v utorok, 13.12. o 14:30 hod. Už viete, ako to u nás chodí - prineste si vankúšik, deku, alebo niečo, v čom sa Vám bude príjemne sledovať. Tipy na filmy ešte stále prijímame!

          • Oznam vedúcej školskej jedálne

          • Odhlásiť žiaka zo stravy bude možné do 19.12.2022 - t.j. do pondelka rána do 07:30 hod. Z dôvodu koncoročnej uzávierky už po tomto termíne nebude možné dieťa odhlásiť. Zároveň pripomínam, že kvôli zmene ceny stravy je v decembri potrebné pozastaviť platbu za stravu. Zvýšenú sumu za stravu zaplatíte až po jej schválení v obecnom zastupiteľstve. Za pochopenie ďakujem.

        • Čo nás čaká v decembri?
          • Čo nás čaká v decembri?

          • Začal sa asi najkrajší mesiac v roku. Všetci sa pripravujeme a tešíme na Vianoce. Prípravy prebiehajú aj v škole. Už 1. decembra sme vianočnú atmosféru do školy priniesli vianočným koncertom. Pani vychovávateľky školu prezliekli do vianočného šatu. Na prestávky a vyučovacie hodiny nám školský zvonček zvoní vianočnými melódiami.

            Tešiť sa ešte môžete na:

            Slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka s prekvapením - 6.12.

            Vianočné školské kino - ak máte tip na peknú vianočnú rozprávku, pošepkajte pani riaditeľke alebo pani vychovávateľke Ľubke Barani; termín premietania upresníme.

            Vianočná akadémia pre rodičov - 19.12. o 16:00 v kultúrnom dome v Kišovciach.

            Vianočné tvorivé dielne - 22.12.

            Vianočné prázdniny - začínajú 23.12.!